Masterclass

Prof. Rajan Suri, de grondlegger van QRM, is in oktober weer in Nederland en geeft een uiterst interessante masterclass over POLCA. Leer hoe POLCA kan bijdragen om jouw planningsprobleem te verzachten of weg te nemen. Een echte pull tool.

Rajan zal een POLCA Masterclass geven op vrijdag 25 oktober a.s. van 10.00 tot 13.00 uur. Aansluitend kun je nog van gedachten wisselen met andere aanwezigen tijdens een heerlijke lunch.

Over de Masterclass
Rajan Suri heeft POLCA (Paired-cell Overlapping Loops of Cards with Autorization) ontwikkeld als onderdeel van QRM. Dankzij POLCA stromen (zelfs nieuwe) orders optimaal door jouw organisatie. Met als resultaat het behalen van jouw leveringsdoelen! POLCA is met name geschikt voor bedrijven die high-mix, low-volume en op maat gemaakte producten maken, waarvoor Kanban-systemen niet goed werken. Bedrijven die dagelijks worstelen met lange doorlooptijden, late leveringen en stress om toegezegde leveringstermijnen te behalen. POLCA heeft indrukwekkende resultaten opgeleverd in dergelijke omgevingen en het mooie van POLCA is dat het nog eenvoudig is ook!

In deze masterclass wordt diepgaand ingegaan op:
– De behoefte aan een andere strategie voor materiaalcontrole;
– Gedetailleerde uitleg van POLCA;
– POLCA computersimulatie voor fabricage van kleinschalige en op maat gemaakte producten;
– Suri’s nieuwe boek: een overzicht en tips;
– Industriële case studies die de effectiviteit van POLCA aantonen, inclusief toepassingen in Europese organisaties.

Opbrengsten
Je ziet als deelnemer door middel van de theorie en voorbeelden in deze masterclass de enorme impact van POLCA op productietijden en tijdige levering. Je ontdekt hoe POLCA organisaties hiermee een krachtig concurrentievoordeel kan bieden en je ontvangt deze kennis ook nog eens uit handen van de ontwikkelaar zelf, Prof. Rajan Suri.

Schrijf je in middels onderstaand formulier

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
    mm/dd/jjjj
  • Door dit formulier te versturen gaat u akkoord met onze privacyverklaring en verkoopvoorwaarden.