MCT Quick Reference Guide

MCT Guide Front Cover for Marketing (2) QRM Management Center presenteert met trots het nieuwste boek van Dr. Rajan Suri “MCT Quick Reference Guide” Dr. Rajan Suri merkte in de praktijk vaak verschillende opvattingen voor het meten van doorlooptijd.

Met dit boek benadrukt hij nogmaals het belang van de MCT meting voor ondersteuning bij continue verbetertrajecten. MCT is een tijd gebaseerde methode die continue verbeter projecten steunt. Hierbij wordt het totale systeem gekwantificeerd en laat duidelijk de verliezen van een organisatie zien.

De MCT  bepalen hoeft niet gegevensintensieve te zijn en kan relatief gemakkelijk uitgevoerd worden. Door het vergelijken van de  “voor” en “na” situatie, biedt  MCT een eenvoudige maar krachtige methode waarmee verbetering te meten zijn. Hoewel de oorsprong van MCT zich in de productie – de afkorting staat voor Manufacturing Critical-path Time – bevindt kan de methode gebruikt worden in vele contexten, waaronder supply chains, verzekeringen, banken, gezondheidszorg, en andere industrieën. Deze handleiding bevat de belangrijkste regels en richtlijnen voor het gebruik van MCT. Het dient als een herinnering aan de belangrijkste punten, evenals een checklist om ervoor te zorgen dat u de belangrijkste items die nodig zijn voor de MCT-berekening niet over het hoofd ziet.

Beoefenaars zullen het beknopt en makkelijk te volgen formaat waarderen. Deze gids is een “must-have” voor iedereen die MCT in continue verbetering projecten!

Review van de MCT Guide vindt u hier: http://www.thefabricator.com/article/shopmanagement/uncovering-waste-with-an-all-encompassing-metric