QRM Pocket boekje

qrmpocketNL + prijsDe ontwikkelingen in de maatschappij en de behoeften van de klant noodzaken bedrijven om de steeds sneller wijzigende klantwens centraal te stellen. Kenmerkt uw proces zich door een grote variatie in producten of diensten? En zijn uw series klein, of worden ze steeds kleiner, en loopt de routing per product in uw organisatie steeds verschillend? Dan is Quick Response Manufacturing (QRM) de oplossing om uw processen te stroomlijnen.

QRM heeft net als Lean Manufacturing een sterke focus op het terugdringen van doorlooptijd in combinatie met het verbeteren van de samenwerking in de keten. Dit gebeurt door het vormen van cellen, het terugdringen van files in uw proces en het betrekken van alle disciplines binnen uw onderneming. Met als resultaat een flexibele, verspillingsvrije organisatie die snel inspeelt op de steeds sneller veranderende klantwens.

De auteurs

Hans Gerrese en Eric Hengst hebben beiden een jarenlange achtergrond in procesverbetering vanaf de werkvloer, geïnitieerd door Lean Manufacturing en Theory of Constraints. In 2006 zijn zij in contact gekomen met QRM en hebben ze gezien dat dit de oplossing is voor bedrijven die geen massaproductie voeren. Na 7 jaar ervaring opgedaan te hebben in het trainen, opleiden en implementeren van QRM brengen ze met dit handzame boekje een uniek en zinvol naslagwerk over QRM op de markt.

Wanneer de betaling bij ons binnen is, krijgt u de bestelling inclusief bijbehorende factuur zo snel mogelijk toegestuurd.

<< Terug