QRM Master Programma (specialisten opleidingen) gaat de grens over

Het QRM Master programma, ontwikkelt door het QRM Management Center, bestaande uit de specialisten opleiding Alpha, Bèta en Gamma, heeft de eerste stap buiten Nederland gezet.

België, Vlaanderen op precies te zijn, is het eerste land dat de specialistenopleidingen gaat verzorgen. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met Qris. Zij hebben de rechten verworven om de opleiding te mogen verzorgen, nadat enkele medewerkers van Qris zijn opgeleid door het QRM Management Center.

Extra heugelijk is het feit dat Ben Proesmans van Provan (winnaar van de Factory of the Future Award 2015) deelneemt in de samenwerking. Provan is toonaangevend in Belgie en heeft QRM gebruikt als strategische werkwijze om de toekomst in te gaan.

Qris heeft hiermee de eerste QRM Campus. In 2016 zullen er meerdere landen volgen. Hierover zijn er inmiddels vergevorderde gesprekken met Polen en Rusland. Ook zijn gaan het certificatieprogramma als standaard nemen voor alle QRM opleidingen in hun land. Het is de bedoeling dat het QRM Master Programma de standaard in Europa wordt.

De kwaliteit is gewaarborgd door de deelname van de grondlegger van QRM, emeritus hoogleraar Prof. Dr. Rajan Suri, in de Advisory Board van het QRM Management Center.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *