Kickstart voor QRM Russia

QRM Russia heeft haar eerste QRM Masterprogramma met succes afgesloten. Met dank aan de Nederlandse experts van QRM Management Center, zijn de Russen nu in staat om zelf QRM Alpha-specialisten op te leiden. Zij hebben hiervoor het QRM Russia Profi-team opgericht.

Het QRM Russia Profi-team

Het QRM Russia Profi-team

In een – amuserende – fotoreportage laat onze Russische partner zien hoe zij het QRM Masterprogramma eigen hebben gemaakt. Een zeer interessant verslag over hoe mensen met elkaar de theorie achter QRM leren begrijpen en toepassen.

Met de inzet van het Profi-team wordt de QRM-strategie ook in het bedrijfsleven van Rusland steeds bekender. In het juni-nummer van zakenblad Business Excellence schreef onze partner een zeer interessant artikel over wat QRM voor hun markt betekent.

We wensen QRM Russia veel succes!

Brabants Besten leren van QRM

Brabants Besten brachten op 2 juni een bezoek aan haardenfabrikant Interfocos te Bladel. De bijeenkomst stond in het teken van QRM: Quick Response Manufacturing. Wachttijden worden uit het productieproces gehaald, waardoor een bedrijf sneller kan produceren en mee kan bewegen in een snel veranderende markt. Thomas Luiten (directeur Operations bij Interfocos en aanstaand ambassadeur van Brabants Besten) en Eric Hengst (QRM Management Centre) gaan met Brabants Besten in gesprek.

“Als het vuur gedoofd is dan komen de wolven”
Thomas Luiten opent de bijeenkomst. Toen Luiten als consultant kennis maakte met het bedrijf zag hij dat er veel te verbeteren was. Grote delen van het productieproces waren uitbesteed naar externe partijen. Hierdoor moest afstemming op grote afstand plaatsvinden, waardoor relaties met klanten en eigen medewerkers instabieler werden. Hierdoor verdwijnt… lees verder.

Ervaar zelf de slimheid van QRM
Wist je dat je de slimme QRM-strategie zelf in één ochtend kunt ervaren? Op 1 juli verzorgen we een kennismakingsworkshop in Nieuwegein. Inschrijven kan hier!