Brabants Besten leren van QRM

Brabants Besten brachten op 2 juni een bezoek aan haardenfabrikant Interfocos te Bladel. De bijeenkomst stond in het teken van QRM: Quick Response Manufacturing. Wachttijden worden uit het productieproces gehaald, waardoor een bedrijf sneller kan produceren en mee kan bewegen in een snel veranderende markt. Thomas Luiten (directeur Operations bij Interfocos en aanstaand ambassadeur van Brabants Besten) en Eric Hengst (QRM Management Centre) gaan met Brabants Besten in gesprek.

“Als het vuur gedoofd is dan komen de wolven”
Thomas Luiten opent de bijeenkomst. Toen Luiten als consultant kennis maakte met het bedrijf zag hij dat er veel te verbeteren was. Grote delen van het productieproces waren uitbesteed naar externe partijen. Hierdoor moest afstemming op grote afstand plaatsvinden, waardoor relaties met klanten en eigen medewerkers instabieler werden. Hierdoor verdwijnt… lees verder.

Ervaar zelf de slimheid van QRM
Wist je dat je de slimme QRM-strategie zelf in één ochtend kunt ervaren? Op 1 juli verzorgen we een kennismakingsworkshop in Nieuwegein. Inschrijven kan hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *